Kontiolahden Seudun Autosuunnistajat ry

Seuran synnyinsanat lausuttiin 10.5.1989 pidetyssä perustamiskokouksessa. Jäsenmäärä oli parhaimmillaan yli 50. Vaikka seuramme on pienehkö, toimii se varsin virkeästi ja saa kerättyä sekä koulutettua omilla kotijoukoillaan vahvistettuna varsin mittavan toimitsijajoukon kasaan tarpeen vaatiessa. Tästä osoituksena mm. vuonna 2003 järjestetty XIV Kontio-AS SM/CUP-kilpailu, jossa oli yhdistetty kaksi arvokilpailua samaan tapahtumaan – ja hyvin se toimi. SM -kisoja KonSAS on vuosien saatossa järjestänyt useita. Viimeisin 2015 Tekno-Trailer AS SM / CUP Liperissä.

Järjestämme aktiivisesti autosuunnistuksen harjoitusajoja, joiden yhteydessä tarjoamme kilpailijakoulutusta vasta-alkajille. Seuramme tukee jäseniään myös avustamalla osallistumismaksuissa kilpailuihin. AS-kilpailuiden lisäksi seuramme antaa tarvittaessa järjestysapua lähialueiden autourheiluseurojen järjestämissä kilpailuissa. Olemme olleet apuna järjestämässä ralli-, sprint-, JM-, rallicross-, karting-, ja jopa offroadkilpailuissa.

Vuosittain pidetään pikkujoulut syyskokouksen yhteydessä marras-joulukuussa.

Muutakin kuin autosuunnistusta…

Kilpailujen teon ja ajamisen vastapainoksi KonSAS järjestää jäsenilleen yhteisiä tapahtumia, joissa rentoudutaan ja vietetään aikaa yhdessä muiden seuralaisten sekä perheiden parissa. Vuosien varrella ollaan järjestetty tapahtumia tossusuunnistus-sarjoista aina sisäkartingkilpailuihin. Myös fillarisuunnistus on tullut viime vuosina kuvioihin.
Aiemmin perinteinen, lähes vuosittainen Kolin kolkuttelu on tarkoitus herättää jälleen eloon. Se sisältää mm. leikkimielisen ulkoilulenkin, hauskoja rastitehtäviä suoritellen, seuranmestaruuspalkintojen jaon, sekä kesän kilpailujen jälkimuistelut saunan, makkaran ja virvokkeiden kera.

Seuraa näillä sivuilla tapahtumien ilmoitteluja ja tule mukaan seuran aktiiviseen toimintaan !

Yhteyden seuraamme saa sähköpostilla: info at konsas piste net

Seuran hallitus 2020

Pekka Patrikka (puheenjohtaja), pekka.patrikka at gmail piste com
Olli Puhakka (vara PJ)
Lasse Vainikainen (sihteeri) lassevainikainen at gmail piste com